Kurz Efektivní vedení Food & Beverage
- Nejbližší termín:Kurz je možné objednat na míru
- Cena dle dohodyPoptávky prosíme emailem na jenckova@PHConcept.cz.
- Délka kurzu:9.00–16.00 (včetně pauzy na oběd)
- Místo konání:Dle dohody
- Lektor:
- Výstup z kurzu:Certifikát o absolvování
Kurz Efektivní vedení Food & Bevarage
Úsek Food & Beverages není jen pouhý doplněk k ubytovací službě, nebo konferenčním akcím, ale dokáže posunout zážitek z pobytu na vyšší úroveň. Minimálně kvalita snídaní bývá součástí hodnocení hostů a pokud je host nadšen, rád zavítá i na oběd či večeři.
Vedení F&B není jen o nápaditosti a kvalitě pokrmů, ale stojí na příjemném, komunikativním, motivovaném personálu, správně nastavených kalkulacích, férových vztazích s dodavateli, skladovém hospodářství, HACCP, nákladech a mnoha dalších faktorech. Ovšem tím hlavním předpokladem je mít funkční gastro koncept!
Tento kurz je určen všem vedoucím úsekům, supervizorům, provozním manažerům či majitelům.
Kurz je možné uspořádat pouze v uzavřené formě na míru vašemu ubytovacímu zařízení.