Kurz Efektivní vedení Food & Beverage

 

Kurz Efektivní vedení Food & Bevarage

Úsek Food & Beverages není jen pouhý doplněk k ubytovací službě, nebo konferenčním akcím, ale dokáže posunout zážitek z pobytu na vyšší úroveň. Minimálně kvalita snídaní bývá součástí hodnocení hostů a pokud je host nadšen, rád zavítá i na oběd či večeři.

Vedení F&B není jen o nápaditosti a kvalitě pokrmů, ale stojí na příjemném, komunikativním, motivovaném personálu, správně nastavených kalkulacích, férových vztazích s dodavateli, skladovém hospodářství, HACCP, nákladech a mnoha dalších faktorech. Ovšem tím hlavním předpokladem je mít funkční gastro koncept!

Tento kurz je určen všem vedoucím úsekům, supervizorům, provozním manažerům či majitelům.

Kurz je možné uspořádat pouze v uzavřené formě na míru vašemu ubytovacímu zařízení.

  • Nejbližší termín:
    Kurz je možné objednat na míru
  • Cena dle dohody
    Poptávky prosíme emailem na jenckova@PHConcept.cz.
  • Délka kurzu:
    9.00–16.00 (včetně pauzy na oběd)
  • Místo konání:
    Dle dohody
  • Výstup z kurzu:
    Certifikát o absolvování