Kurz Rezervace & yielding
- Nejbližší termín:podzim 2024 Praha, nebo lze objednat kdykoli na míru
- PHC slaví 15 let! Narozeninová cena 5.900,-Kč/osoba/plus DPHNarozeninová cena je 5.300,-Kč/os/plus DPH. Pro získání early bird ceny 4.900,- Kč použijte promo kód "EB400" platný 21 dnů předem. Jako bonus je možné ke každému kurzu přikoupit za zvýhodněnou cenu 2h online konzultace na libovolné téma, které aktuálně řešíte.
- Délka kurzu:9.00–16.00 (včetně pauzy na oběd)
- Místo konání:Praha (bude upřesněno dle počtu účastníků)
- Výstup kurzu:Certifikát o absolvování
Kurz Rezervace a yielding - aneb znám svoji cenu
Tomuto kurzu říkáme také Profit Revenue Management "0". Málokomu totiž ve skutečnosti dochází, jak moc na správnosti nastavení rezervačních procesů a yieldingu, stojí největší část úspěchu, jak bude daný hotel ve skutečnosti prosperovat a jakých tržeb bude dosahovat. Ukážeme vám, jak "správně" pracovat s rezervacemi tak, abyste dokázali dosahovat co nejvyšších tržeb a uměli využívat plného potenciálu vašeho ubytovacího zařízení.
Jednodenní kurz věnovaný rezervačnímu oddělení je rozdělený na dvě části. První část kurzu vymezuje rezervační oddělení a jeho činnosti. Dozvíte se vše o struktuře oddělení a požadavcích na jeho pracovníky. Probereme typy a zdroje rezervací, platební a storno podmínky.
Ve druhé části kurzu se naučíte základy revenue managementu a konkrétně yieldingu. Co vám jeho správná aplikace přinese, jaké jsou hlavní zásady správné aplikace, jakým způsobem nastavit kompetence mezi jednotlivé pracovníky a mnoho dalšího.
Cílem kurzu je naučit vás správně a efektivně vyřizovat emailové i telefonické rezervace, pracovat se skupinovými rezervacemi a v neposlední řadě také využívat řízené překnihování (smart overbooking) a pracovat s pre-upsellingem.
Kurz je určen pro zaměstnance rezervačního oddělení a recepce, kteří mohou využít potenciál revenue managementu ve své každodenní práci. Kurz je přínosný též pro vedoucí týmů, sales a manažery, kteří se s touto problematikou dosud nesetkali.
Kurz je možné uspořádat v uzavřené formě na míru vašemu ubytovacímu zařízení.